Διαγωνισμός “Continental Track Driving Days” 

Γίνε ένας από τους 6 τυχερούς (3 ζευγάρια) που θα κερδίσουν, με κλήρωση, μαθήματα γρήγορης οδήγησης & drifting, στην “Driving Academy”, στο Μαρκόπουλο Αττικής!!

Κι ακόμη μια δωρεάν τετράδα καινούργιων ελαστικών για έναν από τους τυχερούς νικητές, ως extra δώρο, μετά από quiz γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων.

 

 Έναρξη – Λήξη Υποβολής Συμμετοχών 

Οι συμμετοχές σας ανοίγουν: 1 Ιουλίου 2024 & ώρα 08:00

Οι συμμετοχές σας κλείνουν:  30 Αυγούστου 2024 & ώρα 17:00

 

Πώς Δηλώνω Συμμετοχή!

Είναι πολύ εύκολο!

 Δήλωσε συμμετοχή τώρα, με comment, σε αυτό το post  https://fb.watch/s_g4lOWijZ/ ως εξής:

 1. Kάνε mention (@name) τον φίλο ή τη φίλη σου, που θέλεις να κάνεις τα μαθήματα μαζί του/της

 2. Στο ίδιο comment γράψε μας τη γνώμη σου για τα ελαστικά Continental

 3. Κάνε like ή follow στη σελίδα https://www.facebook.com/ContinentalTyresGreece

 4. Έγκυρες συμμετοχές: Άνω των 18 ετών, με ισχύουσα άδεια οδήγησης, για τουλάχιστον 3 χρόνια. 

 5. Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο και ανά facebook profile. Οι πολλαπλές συμμετοχές από ίδιο facebook profile θα διαγράφονται και θα παραμένει μόνο μία. Αποκλείονται τα πολλαπλά profiles που ανήκουν στο ίδιο φυσικό πρόσωπο (θα γίνει ταυτοποίηση με ταυτότητα στους κληρωθέντες νικητές). Εάν ο νικητής/ τρια, ως φυσικό πρόσωπο, αποδειχθεί ότι συμμετείχε με πολλαπλά profiles θα αποκλείεται συνολικά (δεν θα γίνει αποδέκτης του δώρου). Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά στοιχεία όλων των συμμετεχόντων (ανεξάρτητα από το αν κληρώθηκαν ή όχι), εφόσον χρειαστεί, με σκοπό τη διαφάνεια του διαγωνισμού και την τήρηση των όρων συμμετοχής.

 

 Κλήρωση νικητών

Κλήρωση 3 νικητών στις 2.9.24 από τις έγκυρες συμμετοχές (κληρώνονται 3 νικητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια, μαζί με το πρόσωπο που έκαναν @mention στη συμμετοχή τους). Η κλήρωση θα γίνει με το διαδικτυακό εργαλείο “wheel of names”. 

 Διευκρινίζεται ότι μαθήματα θα κάνουν και ο κάθε κληρωμένος νικητής (3 άτομα) και το πρόσωπο που έκανε @mention στη συμμετοχή του – σύνολο 6 άτομα.

 

Ανακοίνωση Νικητών

 Οι νικητές, από τις έγκυρες συμμετοχές, θα ανακοινωθούν σε αυτήν τη σελίδα, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/ContinentalTyresGreece , το αργότερο μέχρι τις 4.9.24

 

 Απόδοση Δώρων Διαγωνισμού

Μετά την ανακοίνωση των νικητών, και εφόσον είσαι ο τυχερός νικητής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με μήνυμα στο Messenger, και θα σε ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα παραλάβεις το δώρο σου. Για να έχεις δικαίωμα στα δώρα, θα πρέπει να μας απαντήσεις το αργότερο μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σε βρούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σου για το δώρο (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, κλπ). Σε διαφορετική περίπτωση θα κληρωθούν επιλαχόντες νικητές.

 

Το δώρο 

Ένα εκαιδευτικό σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών και θα περιλαμβάνει τις εξής εκπαιδευτικές ενότητες:

 

TRAINING MODULE 1: Straight line workshops

TRAINING MODULE 2: Skidpad area

TRAINING MODULE 3: Drift training area

TRAINING MODULE 4: Handling track & Dynamic parkour course

  

Τα μαθήματα για τους νικητές θα γίνουν την Κυριακή, 22.9.24, στην “Driving Academy”, στο Μαρκόπουλο Αττικής.